Campingpladser i Fyn

Velkommen til Danmarks tredjestørste ø som har et areal på 2.984 km², mens indbyggertallet er godt 500.000. Fyn er omgives af det Sydfynske hav, Lillebælt, Kattegat, Storebælt og Lundeborgbæltet.

Vorse danske største forfatter kommer også fra fyn og kan du gætte hvem det er – jeps det er nemlig H.C. Andersen som blev født i Odense og senere rejste ud i den store verden. Fyn hører ind under region Syddanmark. Fyns højeste punkt er Frøbjerg Bavnehøj på 131 meter smuk udsigt at finde.
Hvis du kommer til Fyn skal du helt sikkert besøge skattekammre af velbevarede levn fra fortiden som du ikke finder andre steder i Danmark, og hvor der ligger så mange herregårdene så tæt som på Fyn, Langeland og Ærø. Der er over 100 vidtstrakte marker, skove og stengærder der er et besøg værd.

Det skal også lige siges at Fyn er stedet i Danmark, som har den højeste koncentration af campingpladser. Der er omkring 50 fordelt ud over landet. Det er måske fordi naturen er utrolig afveklsende og du er ikke længere fra kysten en blot en lille halv times kørsel.

Hasmark Strand Camping

Søen er tilføjet: april 29, 2016 | Sidst opdateret: 13. september 2017 | Skriv en kommentar / upload billede
Hasmark Strand Camping

Hasmark Strand Camping er en campingplads for hele familien nær Otterup på Nordfyn. Du finder vandland, både indendørs og udendørs der appellere til både børn og voksne, samt en stort legeområde til børn og barnlige sjæle. Hunde er meget velkommen på Hasmark Strand Camping, der tilbyder hundebad og hundegård til når familien er på tur

Læs mere