Campingpladser i Østjylland

Østjylland er en dejlig landsdel her i Danmark, og kan byde på mange oplevelser hvis du begiver dig rundt til nogle af de største byer men også i yder kanterne kan du finde mange skønne steder at bruge tiden, når du er på campingferie.
Du kunne eksempel tage til Aarhus og besøge den gamle by, som jo er kendt for sine mange gamle ting og sager, og du skulle nemt kunne få en hel dag til at gå med at besøge den gamle by i Aarhus som jo også har en masse historie at byde på. Det er os i Århus hvor du kan komme helt tilbage til vikingetiden, hvor der findes en smuk vold som kan dateres helt tilbage til tiden hvor Gorm den Gamle levede, helt sikkert værd at besøge.

Kan også foreslå at tage en tur til Skanderborg som har en praktfuld natur og så er det jo os området hvor skanderborg søerne er placeret, og de skal helt sikkert opleves hvis du kommer ud i de kanter af Danmark. Skanderborg danner perfekte rammer for en god tur og de afmærkede stier i deres store skove og langs søerne fører dig ud på pragtfulde områder, hvor du til tider kan have det hele for dig selv og din familie. Uanset om du foretrækker gåture eller cykelture, finder du gode muligheder for at komme ud og mærke naturen.