Campingpladser i Syd-/Sønderjylland

Kommer du til Sønderjylland, må du ikke glemme at få en sejlads på de skønne fjorde med smukke områder, hvor dit kamera helt sikkert vil komme i brug og gode minder kan tages med hjem.

Du kan også tage et smut forbi en af de hyggelige købstæder og se vægteren på hans aftengang gennem byen for at tænde gadelygterne. Steder til udflugtsmål er marsken og vadehavet som er et fascinerende naturområde. Dansk NaturSafari arrangerer spændende ture i området eks. Vadehavsture og rejefangst. Du bliver ledsaget af erfarne vejledere der kender områderne godt og ved hvad der er værd at bruge tid på.
Der går ikke langtid før morgenmaden er spist, før sine børn er klar til endnu en dag med nye spændene oplevelser, og her er sydjylland er pragtfuldt sted at udfolde sig sammen med sine børn eller børnebørn. Rømø, Sønderborg, og Haderslev har nemlig udviklet nogle spændende ugeprogrammer, med aktiviteter til hver dag. Kan hentes på turistkontorerne eller hos din campingplads.

Sønderjylland er også kendt for sin flade kyster og midt i det hele finder du de charmerende købstæder hvor der er masser af spændene butikker du kan førnøje tiden med. Hvis du er til lystfiskeri er det sydjyske område fra Vesterhavet over Vejle fjord til den dansk-tyske grænse et fremragende lystfisker paradis, hvor der kan fanges de mest kendte fisk.

Gammelbro Camping

Søen er tilføjet: marts 7, 2018 | Sidst opdateret: 7. marts 2018 | Skriv en kommentar / upload billede
Gammelbro Camping

Camping – det er bare så dansk, dejligt og sundt for sjælen. Det gælder uanset, om du ligger i telt, i campingvogn eller lejer en feriehytte på en campingplads. Der ER bare noget særligt over stemningen sådan en dansk sommeraften på en campingplads, ikke? Camping i Sønderjylland Hvis du ikke allerede har prøvet det, er […]

Læs mere