Hanstholm Camping

Søen er tilføjet: juli 6, 2017 | Sidst opdateret: 6. juli 2017 | Skriv en kommentar / upload billede

Vi har altid plads til dig, der kommer med egen campingvogn, telt eller i autocamper.

Du skal reservere plads, hvis du ønsker at bo på en udsigtsplads eller på en bestemt plads, ellers kan du blot dukke op. Du har 450 pladser at vælge imellem, mange med en storslående udsigt over havet.

Er du i autocamper, kan du vælge en af vore 10 pladser med fast autocamperspor i beton, så holder du sikkert og stabilt, og kører aldrig fast.

Vi har kilometer lange og øde sandstrande, det utæmmede klitlandskab, og ikke mindst Nationalparken udgør kulisserne for en perlerække af oplevelser for den aktive familie, der vil lidt mere end bare holde ferie.

Du kan vandre, ride, sejle, surfe og cykle for blot at nævne nogle få af tilbuddene, når ferien går til det vildeste vest.

Du kan stort sagt bo, som du vil i Thy Feriepark. Du kan vælge at bo i luksushytte med op til 8 sovepladser, eller du kan bo i en lille, hyggelig 2-personers hytte. Du kan også bo i dit eget telt eller campingvogn, eller du kan leje en campingvogn eller et familietelt med rigtige, komfortable boxmadras senge af os.

Uanset hvad du vælger får du himmel, hav og horisont lige uden for døren, en glad familie og en ferie, der er værd at skrive hjem om.

4.7/10 - (3 votes)

Skriv en kommentar eller upload et billede